TimeCenter

Välskötta naglar

Sök efter bra nagelsalonger i Malmö Boka tid på en nagelsalong på 60 sekunder!
Malmö

Välskötta naglar

Det finns få saker på kroppen som så omedelbart sänder signaler om en persons stil, hygien och intresse för att göra ett gott intryck hos andra som naglarna. Vi använder händerna till väldigt mycket, inte minst i sociala sammanhang. När vi möter andra människor så är det händerna vi sträcker fram för att hälsa och när vi äter så är det med händerna vi för maten till munnen. Vi skriver med händerna och gestikulerar med dem - de syns precis hela tiden. Välskötta händer och naglar är a och o för att göra ett gott intryck.

Man måste givetvis inte ha neglarna målade i bjärta färger för att kalla dem välskötta, men de måste vara rena, klippta eller filade till snygg form och med ansade nagelband. Nerbitna naglar eller nagelband som spretar är allt annat än fräscht!

Manikyr

Såväl kvinnor som män bör ha en manikyrrutin. Även om man inte vill gå och fixa sina naglar i Malmö hos ett proffs så bör man åtminstone se till att man avsätter lite tid varje vecka åt att själv putsa naglarna litegrann. Det gör dessutom under för självkänslan!

Manikyr hos ett proffs

Om man går och får sina naglar fixade hos ett proffs så brukar processen inledas med ett handbad. Därefter avlägsnas eventuell gammal nagellack och naglarna putsas, filas och formas. Död hud, spretiga nagelband och sådan klipps bort. Man brukar få en liten handmassage med sköna, välgörande krämer och sedan påbörjas lackningen, om man så önskar. Man kan idag välja mellan vanligt nagellack eller gelelack som är extra hållbart.

En manikyr på salong tar mellan 40 minuter och en timme.

Boka tid för dina naglar i Malmö!


 Om TimeCenter  
© 2018 TimeCenter