TimeCenter

Konstgjorda naglar

Sök efter bra nagelsalonger i Malmö Boka tid på en nagelsalong på 60 sekunder!
Malmö

Konstgjorda naglar

Många av oss ha mjuka, trasiga naglar som inte håller för någonting. Vi drömmer om långa, hårda naglar att lacka och fixa med, men det ät helt enkelt en omöjlighet med det egna materialet. Då kan man gå och låta bygga konstjorda naglar i stället!

KOnstgjorda naglar går att få precis hur man vill. Ett artificiellt ämne, akryl eller gele, läggs på den egna nageln och formas och lackas sedan för att ge önskat utseende. Man kan välja att hålla den konstgjorda nageln kort, eller så låter man nagelbyggaren lägga på extra längd.

Akrylnaglar

Konstnaglar i akryl är extremt tåliga. De byggs med hjälp av en massa som består av pulveriserat porslin och en akrylmix. Processen luktar lite fränt, men ingen annan metod ger så hållbara konstnaglar. Man bör gå och få sina akrylnaglars utväxt påfyllda ungefär varannan vecka för att naglarna ska se fräscha ut.

Gelenaglar

Gelenaglar är lite mer skonsamma än akrylnaglarna, men inte riktigt lika slitstarka. Gelen som stryks på den egna nageln härdas i UV-ljus och går - till skillnad från akrylnageln, att bäras naken eftersom den ser så äkta ut. Idag är gelenaglar mer populärt än den mer traditionella akrylnageln.

Vilken metod och vilket material man väljer beror lite på ens unika förutästtningar, rådgör med din nagelbyggare i Malmö. oka tid för dina naglar i Malmö här på TimeCenter!

Boka tid för dina naglar i Malmö!


 Om TimeCenter  
© 2018 TimeCenter